Fanit nimesivät Justin Bieberin peniksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber yllätti äskettäin perin pohjin Cady-nimisen nuoren kaunottaren, joka oli aiemmin pyytänyt popparia deitikseen koulun päättäjäistanssiaisiin. Hän nimittäin pyysi Cadya Billboard-palkintogaalaan seuralaisekseen.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber on kommentoinut faniensa keksimää penisnimeä. Teinitähden ihailijat nimittäin kutsuvat Bieberin penistä Jerry-nimellä. Nimi viittaa kanadalaiseen koripalloilijaan Jerry Sokoloskiin, joka tunnetaan maansa pisimpänä miehenä. Justin Bieber kertoi pitävänsä faniensa keksimää penisnimeä hauskana.

– Fanini ovat nimenneet penikseni Jerryksi. Se on hauskaa, teinitähti kertoi The Sunday Times -lehdelle.

Teinitähden Jerry-penisnimi nousi aiemmin tällä viikolla Twitter-palvelun trendit-listalle. Poplaulaja kertoi äskettäin britannialaiselle radiokanavalle, että hänen faninsa käyttäytyvät välillä hieman epäsoveliaasti. Hän on kuitenkin omien sanojensa mukaan tottunut innokkaisiin ihailijoihinsa.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti muutti aiemmin tänä vuonna erään kanadalaisen poplaulajan Carly Rae Jepsenin elämän, kun hän kiinnitti neitokaisen levy-yhtiönsä artistiksi. Sittemmin 26-vuotiaan Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -kappale on noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi.