Subilla nähty hittisarja lopetetaan – syy vielä epäselvä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Subilla vuosien ajan esitetty suosikkisarja Mieheni on palkkionmetsästäjä, eli Dog the Bounty Hunter, lopetetaan. Havaijilaisesta palkkionmetsästäjäperheestä kertova amerikkalaisen realitysarjan tähtenä on nähty perheen pää Duane ”Dog” Chapman.

Kahdeksan tuotantokautta tehty televisiosarja kohtaa ainakin toistaiseksi tiensä pään, kun A&E-televisioyhtiö ei suostunut tekemään sopimusta enää sarjan yhdeksännestä tuotantokaudesta. E! Onlinen mukaan sarjan lopettamiselle ei ole kerrottu mitään tiettyä yksittäistä syytä. Huhuja lopettamisen taustoista kuitenkin liikkuu. Sarjan tähdet ovat esimerkiksi saaneet tappouhkauksia, joita FBI tutkii parhaillaan.

Muutama vuosi sitten sarjan viides tuotantokausi oli kuitenkin vaakalaudalla. Tuolloin kauden tuotanto jouduttiin keskeyttämään puolen vuoden jälkeen, kun Duane ”Dog” Chapman käytti mustaihoisista toistuvasti liian rajuja rasistisia sanoja. Vuonna 2007 julkisuuteen vuoti sarjan päätähden puhelu, jossa hän haukkui mustaihoiset rasistisin sanakääntein. Siitä syntyneen skandaalin epäillään vaikuttaneen sarjan lopettamiseen.