Pippa Middleton teki sen jälleen – kutsutaanko enää jatkossa häihin?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Loppuvuodesta Pippan kerrottiin eronneen poikaystävästään Alex Loudonista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen.

Pippa Middleton vei ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen kiinteä peppu nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Nyt Pippa Middleton joutui jälleen huomion keskipisteeksi häissä, jotka olivat tällä kertaa hänen hyvän ystävänsä Camilla Hookin juhlat. ABC News -sivusto kertoo, että hääpari joutui häissä epämiellyttävään tilanteeseen, kun brittiläinen media keskitti kaiken huomionsa tilaisuudessa Middletoniin ja hänen pukeutumiseensa. Pippa varasti siis huomion häissä jo toistamiseen.

Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti äskettäin ihastuksensa Pippa Middletoniin. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti täydelliseksi nimetystä pepustaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa. Äskettäin eräs nainen jopa meni kauneusleikkaukseen näyttääkseen Pippalta.