Räppärillä menee huonosti: Vararikko, luotisade ja nyt vielä häätö!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hiphop-artistilla Young Buckilla ei ole lähiaikoina kaikki mennyt aivan niin hyvin kuin voisi toivoa. 50 Centin G-Unit -ryhmästä potkut vuonna 2008 saanut räppäri, oikealta nimeltään David Darnell Brown, on ollut viime aikoina otsikoissa sekä ampumatapauksen että rahaongelmiensa takia.

Maaliskuussa räppäriä kohti ammuttiin ohiajavasta autosta 11 kertaa. Välikohtauksesta vammoitta selvinnyt 31-vuotias Young Buck on nyt kuitenkin kohdannut lisää vastoinkäymisiä. Konkurssiin viime vuoden loppupuolella ajautunut tähti on nimittäin saanut häädön yli 460 neliön luksuskodistaan Tennesseessä, TMZ-sivusto kertoo.

Raporttien mukaan muusikko on valtiolle velkaa veroina yli 300.000 dollaria. Young Buckin irtaimistoa lunastettiin jo aiemmin velkojen maksamiseksi, ja nyt jopa hänen talonsa pakkomyydään. Vuonna 2004 ostetun talon arvo ei ole julkisesti tiedossa, joten vielä on epäselvää kattaako se rahattoman rap-artistin verovelat.

Muusikkoa vastaan nostettiin viime vuoden maaliskuussa syytteet poliisien löydettyä pistoolin sekä ammuksia hänen talostaan. Äskettäin Young Buck itse vihjasi julkisesti joutuvansa kahdeksi kuukaudeksi vankilaan. Jos vankeustuomio pitää paikkansa, sen syyksi epäillään miehen ampuma-aserikoksia.