Suosikkiyhtyeen rumpali kuoli 45-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukausina musiikkimaailma on jälleen menettänyt monia tähtiään, ja nyt on jälleen suruviestin aika. Huippusuositun australialaisen Crowded House -yhtyeen entinen rumpali Peter Jones on nimittäin kuollut. Hän menehtyi perjantaina syöpään 45-vuotiaana.

Jonesilla todettiin taannoin pahanlaatuinen aivosyöpä, joka koitui lopulta rokkarin kohtaloksi. Suru-uutisesta kertoi bändi verkkosivuillaan ja yhtyeen keulahahmo Twitter-blogissaan.

Crowded House niitti 80- ja 90-luvuilla suurta kansainvälistä menestystä ja sai listoille useita hittejään. Bändin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Don’t Dream It’s Over ja Something So Strong. Opettajana työskennellyt Jones liittyi yhtyeeseen vuonna 1994 ja ehti soittaa bändissä kahden vuoden ajan ennen sen hajoamista.