Supertähti suree kuollutta sotilasta: ”En tule koskaan unohtamaan sinua”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu kantrilaulajatar Taylor Swift yllätti äskettäin kuolemansairaan faninsa pyytämällä tätä kavaljeerikseen The Academy of Country Music –palkintogaalaan. Leukemiaa sairastava teinipoika sai taannoin laulajatähden huomion Facebook-ryhmällään, jossa hän toivoi pääsevänsä Taylor Swiftin kanssa koulunsa päätöstanssiaisiin.

Nyt 22-vuotiaan Taylor Swiftin uutisoitiin muistavan liikuttavalla tavalla Wade Wilson -nimistä amerikkalaista sotilasta, joka menehtyi aiemmin tässä kuussa Afganistanissa. Supertähti aikoo nimittäin tulevassa musiikkivideossaan ripustaa kaulaansa menehtyneen sotilaan tuntolevyn.

Kantrilaulajatar sai tietää kuolleesta miehestä sotilaan ystävän Josh Marreelin kautta. Ystävä lähetti Taylor Swiftille videon, jossa hän kertoi menehtyneen Wade Wilsonin palvoneen kantritähteä ja tämän musiikkia. Ystävä pyysi videon välityksellä laulajaa muistamaan kaatunutta sotilasta. Swift liikuttui miehen videosta ja otti samantien yhteyttä sotilaan perheeseen.

– Wade, kiitos musiikkini rakastamisesta. En unohda sitä, enkä tule koskaan unohtamaan sinua. Rakkaudella, Taylor Swift, kantrilaulajatar kirjoitti sotilaan perheelle lähettämässä kirjeessa Contact Music -sivuston mukaan.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Swift on aiemmin seurustellut muun muuassa Taylor Lautnerin, Jake Gyllenhaalin, John Mayerin ja Joe Jonaksen kanssa. Jonasin kerrottiin taannoin jättäneen Swiftin 27 sekunnin pituisella puhelinsoitolla.