Supertähti murtui itkuun oikeudessa – haukuttiin huonoksi isäksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen poptähti Usher on ollut viime kuukausina usein otsikoissa riitaisan huoltajuuskiistansa merkeissä. Hänen entinen Tameka-vaimonsa muun muuassa vaatii laulajalta lisää rahaa heidän yhteisten lastensa elatusmaksuihin.

Nyt 33-vuotiaan Usherin uutisoitiin purskahtaneen itkuun Atlantan oikeustalolla. Poptähti nimittäin vuodatti kyyneleitä kesken oikeudenkäynnin, kun hänen ex-vaimonsa asianajaja vihjaili Usherin olevan huono isä. Asianajaja oli muun muuassa kysynyt, että pitääkö poptähti enemmän juhlimisesta kuin kaksospojistaan.

Kysymyksen jälkeen Usher ei pystynyt pidättelemään itkua, vaan hän otti käteensä nenäliinan ja pyyhki sillä silmiään. Lisäksi laulaja nyyhkytti mikrofoniin. Usher näytti loukkaantuneen vihjailevasta kysymyksestä, sillä hän oli selvästi tuohtunut puhuessaan oikeussalissa itkukohtauksen jälkeen.

Usher kosi stylistina työskentelevää Tameka Fosteria vuonna 2007 ja pariskunta avioitui samana vuonna. Heillä on kaksi yhteistä poikaa, neljävuotias Usher Raymond V ja kolmevuotias Naviyd Ely Raymond. Poptähti haki avioeroa vuonna 2009 ja kertoi samalla julkisuuteen olleensa asumuserossa vaimonsa kanssa jo vuodesta 2008 asti.