Victoria Beckhamin kasvohoito ihmetyttää – mukana karmaiseva ainesosa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosikkifutari David Beckhamin vaimo, Spice Girls -tyttöbändistä julkisuuteen ponnahtanut Victoria Beckham tekee nykyään uraa muotisuunnittelijana. Muotiin ja kauneuteen intohimoisesti suhtautuva Victoria onkin nyt noussut otsikoihin kauneudenhoitorutiiniensa myötä.

The Sun -lehti nimittäin kertoo, kuinka äskettäin neljännen lapsensa Harper Sevenin synnyttänyt Victoria suosii kasvohoitoja, joissa käytetään lampaan istukkaa. Hoitomuoto on kuitenkin kauneshoitolan mukaan täysin eläinystävällinen. 38-vuotiaan muotisuunnittelijan kerrotaan olevan vakio-asiakas Beverly Hillsissä sijaitsevassa kauneushoitolassa, jonka erikoisissa kasvohoidoissa käyvät vakituisesti myös Kim Kardashian ja Jennifer Lopez.

Kasvohoidossa käytetään uusiseelantilaisten lampaiden istukoita, joiden kantasolut ensin jäädytetään ja sitten sekoitetaan kasvoille levitettävään geeliin. Hoitoja tekevä lääkäri Harold Lancer selittää lehdelle, kuinka lampailla ei ole mitään epäpuhtauksia elimistössään, sillä ne kasvavat kaukana modernista elämästä.

Taannoin uutisoitiin, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David Beckham paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria Beckham puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.