Auton varashälytin pilasi yöunet – näin asukkaat reagoivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerrostaloalueilla väärin pysäköityjen autojen tuulilaseissa voi nähdä silloin tällöin ärsyyntyneiden naapureiden kirjoittamia ärtymystä pursuavia viestejä. Väärin pysäköinnin lisäksi myös alituisesti hälyttävät varashälyttimet ärsyttävät monia.

Nyt verkossa on julkaistu kuvia, joissa nähdään ihmisten kirjoittamia vihamielisiä autoviestejä. Kuvasarjan tuulilaseihin jätetyissä viesteissä ihmiset valittavat autojen pitkään huutavista varashälyttimistä.

Kuvissa nähdään muun muuassa, kuinka eräs henkilö on jättänyt auton pyyhkimien alle paperilapun. Lapussa hän kertoo kyseisen auton varashälyttimen soineen koko päivän ajan. Viestin kirjoittaja haukkuu tekstissään auton omistajan pyytää tätä joko vaihtamaan surkean romuläjänsä tai muuttamaan pysyvästi Kanadaan.