Anorektiset mallit historiaa? Rehevä kaunotar nakuilee lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotilehtien kansikuvissa on totuttu näkemään toinen toistaan laihempia mallikaunottaria, ja viime aikoina parinkin supermallin luisevasta olemuksesta on aiheutunut kritiikkiä. Nyt asiassa on tapahtumassa käänne, kun langanlaihat mallit ovat menossa pois muodista.

Viime vuonna Vogue-lehden Italian versio otti toisenlaisen lähestymistavan, jota nyt seuraa espanjalainen S Moda -muotilehti. Sen kannessa nähdään nyt alastomana ”pluskokoinen” mallikaunotar Candice Huffine. Hänellä on jalassaan ainoastaan korkokengät.

Lehtien kansissa ja sisäsivuilla poseeraa nykyisin totuttua pyöreämpiä mallikaunottaria vähissä vaatteissa. Italian Vogue-lehden päätoimittaja Franca Sozzani kertoi aiemmin halunneensa osoittaa, että pyöreämmätkin naiset voivat pukeutua muodikkaasti.