CSI-tähti etsintäkuulutettu: ”Pidätettävä tavattaessa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Gary Dourdan ei lukeudu varsinaisesti viihdelehtien lemmikkeihin, sillä hänet nähdään vain aniharvoin otsikoissa. Nyt CSI-televisiosarjan tähti on kuitenkin päässyt julkisuudessa esille lakiasioidensa vuoksi.

45-vuotias Gary Dourdan sai pidätysmääräyksen, koska ei ole ilmestynyt oikeuteen sovittuna päivänä. Oikeusistunnossa oli määrä selvittää Dourdaniin liitettyä kotiväkivaltatapausta. Asianajajiensa mukaan Dourdan on työskennellyt viime aikoina Marokossa erään projektin kanssa, eikä kyennyt sen vuoksi osallistumaan istuntoon.

Mies pidätettiin jo viime vuoden marraskuussa, kun hänen entinen tyttöystävänsä Nicole Vail Cannizzaro väitti miehen pahoinpidelleen hänet riidan yhteydessä. Cannizzaron mukaan Dourdan olisi lyönyt häntä kasvoihin ja murtanut naisen nenän. Välikohtaus sattui Venetsiassa naisen kotona.

Amerikkalainen Gary Dourdan on näyttelijä, joka tunnetaan erityisesti Warrick Brownin roolistaan CSI: Crime Scene Investigation -televisiosarjassa. Hän oli aikoinaan parin vuoden ajan naimisissa mallina toimivan Roshumba Williamsin kanssa. Sittemmin hänet on yhdistetty moniin kaunottariin, joista tuorein on Maria del Alamo.