Facebook-miljardööri pihisteli – hääpuku pienellä budjetilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suurin yhteisömedia Facebook lähentelee hiljalleen jo miljardin käyttäjän haamurajaa, ja siinä samalla yhtiön arvo on kohonnut tähtitieteelliseksi. Se onkin tehnyt palvelun perustajista superrikkaita. Yhtiön perustajan Mark Zuckerbergin omaisuus arvioitiin äskettäin 17,5 miljardin dollarin arvoiseksi.

Maailman 35. rikkaimmaksi ihmiseksi kohonnut Zuckerberg yllätti monet faninsa solmimalla avioliiton tyttöystävänsä Priscilla Chanin kanssa. Upporikas Facebook-pohatta ei kuitenkaan törsäillyt häitä suunnitellessaan, vaan seremonia pidettiin vain alle sadalle vieraalle, jotka koostuivat pariskunnan läheisimmistä ystävistä. Nyt morsiamen designer-mekon hinta on vihdoin julkistettu, ja se on yllättävän alhainen.

Claire Pettibonen suunnittelema morsiusleninki kevensi miljardöörin kukkaroa vain 4.700 dollarin eli 3.800 euron arvosta. Yahoo! News -sivuston mukaan pariskunta käytti häiden suunnitteluun aikaa neljä kuukautta. Pariskunta piti häät viime hetkeen asti salaisuutena, ja häävieraatkin luulivat saapuneensa juhlimaan Priscillan valmistumista.

Hääjuhla oli lähteiden mukaan intiimi ja pariskunta tarjoili vieraille aterioita lempiravintoloistaan. Zuckerberg ilmoitti faneilleen naimisiinmenostaan luonnollisesti päivittämällä Facebook-statuksensa. Yli miljoona ihmistä ”tykkäsi” samantien miehen päivityksestä.