Johanna Tukiaiselle nauretaan amerikkalaisella nettisivustolla: ”Suomalainen kaunotar”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on nähty urallaan jo muutamankin kerran poseeraamassa kansainvälisillä verkkosivustoilla, eikä aina suinkaan positiivisissa merkeissä. Aiemmin hänen talvihäilleen naureskeltiin ympäri maailmaa, ja äskettäin samaa aihetta kierrätti huippusuosittu amerikkalaissivusto.

Oddee.com on julkaissut 14. huhtikuuta valokuvan, jossa nähdään Johanna Tukiainen hääpuvussaan. Kuvan otsikkona on ”Suomalainen kaunotar” ja juttu liittyy aiemmin julkaistuun artikkeliin otsikolla ”12 karmeinta meikkikatastrofia”. Katso kuva otsikoineen tästä linkistä.

Tälläkään kerralla kansainvälinen mediahuomio ei siis ole suomalaisittain kovin mairittelevaa. Kyseinen kuva on löytynyt suomalaiselta In The City -ravintolasivustolta.