Elokuvatähti Johnny Depp on nyt virallisesti intiaani

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp on tullut vuosien varrella erittäin tunnetuksi lukuisten menestysrooliensa johdosta. Komistus on myös kertonut julkisesti olevansa sukua intiaaneille. Nyt eräs intiaaniheimo on virallisesti adoptoinut hänet.

Menestysnäyttelijä on otettu Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoihin kuuluvan comancheheimon jäseneksi, Female First -sivusto kertoo. Aiemmin Depp on kertonut hänen isoisoäitinsä olleen cherokee-intiaani. Suosikkinäyttelijä kuvaa parhaillaan The Lone Ranger -elokuvaa, jossa hän tuoreena comancheheimon jäsenenä esittää comanche-intiaani Tontoa.

– Johnny on toistamassa Tonton historiallista roolia, joten tuntui luonnolliselta kutsua hänet virallisesti osaksi comanche-perhettämme, kertoo Americans for Indian Opportunity -järjestön LaDonna Harris.

Näyttelijäkomistuksen kerrotaan olleen erittäin otettu intiaaniheimon eleestä. Suosikkinäyttelijä ilmaisi aikaisemmin kunnioitustaan alkuperäiskansoja kohtaan osallistuessaan The Lone Ranger -elokuvansa tiimoilta kokoukseen, jossa pyydettiin Navajo-intiaaniheimon vanhimmilta suostumus elokuvan kuvaamiseen. Elokuvaa kuvataan intiaanien pyhällä maalla.

Näyttelijä on seurustellut 13 vuoden ajan ranskalaiskaunotar Vanessa Paradisin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias poika John. Perhe asuu Ranskassa. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa.