Lindsay Lohan jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähti Lindsay Lohan kiinnitettiin äskettäin huippurooliin näyttelemään edesmennyttä Elizabeth Tayloria Liz & Dick -elokuvaan. Roolityö voikin nostaa hänet takaisin Hollywood-tähtien kärkinimiin, sille viime vuosina hän ei ole juurikaan vakuuttanut kriitikkoja tai yleisöä.

Nyt 25-vuotias Lindsay Lohan kuvattiin Hollywoodissa ilman rintaliivejä. Neitokainen oli pukeutunut hyvin eleganssiin asuun, mutta asukokonaisuus käänsi katseita hänen rintamuksensa suuntaan.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Tänä vuonna Lindsay tullaan näkemään Glee-hittisarjassa, jossa hän tekee cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.