Disney-tähden Fifty Shades of Grey -parodia päätyi nettiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez kertoi aikovansa vetäytyä musiikkiuraltaan. Selena aikookin keskittyä jatkossa näyttelemiseen. Nyt teinitähti on esiintynyt roisia erotiikkakirjaa parodioivassa sketsissä.

Teinipoppari Justin Bieberin tyttöystävänäkin tunnettu 19-vuotias Gomez nähdään Funny Or Die -komediavideolla, jossa hän esittää oman versionsa maailmalla erittäin menestyksekkäästä E.L. Jamesin kirjoittamasta Fifty Shades of Grey -erotiikkanovellista. Selenan Fifty Shades of Blue -versiossa teinitähti alkaa käymään kuumana hänen talossaan työskentelevään maalariin.

Parodiavideolla nähtävä maalari ei kuitenkaan varmasti vastaisi monenkaan naisen miesihannetta. Nuhainen ja likainen maalari ei häikäise ulkomuodollaan, eikä käytöstavoillaan. Videolla laulaja-näyttelijä Selena ei kuitenkaan saa silmiään irti maalaristaan. Videon innoituksena oleva Fifty Shades of Grey -kirja on ollut myyntimenestys, jonka seurauksena kirjasta tullaan myös tekemään elokuva.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi viime vuoden marraskuussa MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.