Tarjoilijan järkyttävä moka: Juotti 4-vuotiaan vahingossa humalaan

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa alkoholin nauttiminen ja ostaminen on sallittua vasta 21 vuotta täyttäneille henkilöille. Nyt julkisuuteen on kuitenkin noussut tapaus, jossa vasta nelivuotias yhdysvaltaispoika on päätynyt ravintolareissulla vahingossa humalaan.

The Smoking Gun -sivusto on saanut haltuunsa poliisiraportin, jonka mukaan Floridan osavaltiossa Clearwaterissa nelivuotiaalle pojalle on vahingossa tarjoiltu paikallisessa ravintolassa alkoholia sisältävä Daiquiri-drinkki.

Kahden pikkupojan äiti tilasi tavallisesti rommia, limettimehua ja sokeria sisältävät drinkit kahdelle nelivuotiaalle pojalleen alkoholittomina versioina perheen äitienpäivälounaalla. Tarjoilijan virheen takia pikkupojat saivat kuitenkin alkoholia sisältäneet Daiquirit.

Toinen pikkupojista vain maistoi juomaansa, mutta hänen veljensä joi omaansa juopumukseen asti. Pikkulapsi kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan, josta hän pääsi jo saman päivän aikana kotiin. Alkoholijuoman tarjoilleen Christine Johansen -nimisen tarjoilijan kerrotaan olevan tapauksesta erittäin järkyttynyt, mutta epähuomiossa tapahtuneesta sekaannuksesta ei nosteta rikossyytteitä.