Ben & Jerry’s keksi nerokkaan ratkaisun liialliseen jäätelöhimoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva jäätelömerkki Ben & Jerry tunnetaan erikoisista jäätelömauistaan, jotka ovat saaneet valtavan suosion erityisesti Yhdysvalloissa. Viime vuonna yhtiö lanseerasi ”Hikiset pallit” -jäätelömaun, joka suututti erityisesti lapsiperheet.

Nyt Ben & Jerry’s on paljastanut keksintönsä, jäätelölukon, jonka se on kehittänyt jo vuonna 2002. Yhtiön piti ryhtyä tuolloin valmistamaan ja myymään Euphori-Lock -nimistä tuotetta, jonka oli määrä pitää saman yhtiön jäätelöpakkaukset numerolukon takana turvassa asiattomilta herkuttelijoilta. Lukkoa ei kuitenkaan koskaan ryhdytty myymään. Yhtiö kertoo saaneensa ajatuksen eräältä asiakkaaltaan.

Edellä mainitun Hikiset pallit -jäätelömaun takia American Family Assosiation nousi barrikadeille. Järjestö ihmeteli etteikö Ben & Jerry’s parempaan pystynyt ja totesi nimen olevan rivo ja alatyylinen. Lisäksi ihmeteltiin millainen lapsi pyytäisi tätä makua kaupassa nimeltä. Järjestö pyytää kansalaisia lähettämään paheksuntakirjeitä yhtiölle.