Radiotähti itketti pikkupoikaa Talentissa: ”Minusta ei ole tähän”

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen radiotähti Howard Stern oli viime kesänä otsikoissa, kun hänen epäiltiin vuotaneen Super 8 -elokuvan piraattijakeluun. Lukuisissa kohuissa mukana ollut mies on yksi maailman suosituimpia radiotähtiä. Tällä hetkellä hän on tuomarina America’s Got Talent -ohjelmassa.

Radiopersoonan ensimmäiseen kauteen ABC-televisiokanavan realitykilpailussa on nyt saatu draamaa, sillä räväkkä mies on saanut kommenteillaan seitsemänvuotiaan kilpailijan itkemään. Nuori Mir Money -niminen rap-artisti sai esityksellään Sternin painamaan jatkoon pääsemistä vastustavaa X-summeria. Pikkupoika alkoi kuitenkin kyynelehtimään vasta radiojuontajan yritettyä selittää päätöstään.

Stern aloitti sanomalla, kuinka kukaan ei halua painaa X-summeria seitsemänvuotiaalle, ja kuinka Mir Money oli erittäin rohkea uskaltaessaan nousta lavalle. Tässä vaiheessa tilanne oli kuitenkin jo liikaa pikkumiehelle ja hän alkoi itkemään lavalla. Pelottavaksikin joskus kuvailtu Stern kuitenkin otti tilanteen haltuunsa, ja hän meni lavalle halaamalla lohduttamaan pikkupoikaa, saaden tämän rauhoittumaan.

– Tämä työ on liian rankkaa minulle, en todellakaan halua tehdä tätä enää. Minusta ei ole tähän, selittää Stern palatessaan pojan luolta lavalta tuomarinpenkilleen.

Mies kuitenkin jatkoi tuomarointiaan onnistuneesti jakson loppuun asti. America’s Got Talent -ohjelmaa tuomaroi uusimmalla tuotantokaudella Sternin lisäksi Ozzy Osbournen managerina ja vaimona tunnettu Sharon Osbourne sekä koomikko Howie Mandel.