Kelly Brook syötävän seksikkäänä – kuin karkkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Näyttelijänäkin tunnettu glamourmalli nähdään pian Keith Lemon: The Film -elokuvassa. Nyt hän on markkinoinut elokuvaa Cannesissa, jossa hänet on kuvattu ilta illan jälkeen näyttävissä mekoissa. Killing Them Softly -elokuvan ensi-iltajuhliin hän suuntasi karkkimaisessa iltapuvussa, jonka kaula-aukko oli tuttuun tapaan varsin antava.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.