Kolmevuotias vaarassa: Lähti lelumopolla liikenneruuhkaan

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Monen pikkupojan lempileluihin kuuluu yleensä pienet menopelit, jotka kulkevat eteenpäin esimerkiksi akun tai polkimien voimalla. Nyt Kiinassa on ikuistettu hyvin vaarallinen tilanne videolle, jossa nähdään, kuinka kolmevuotias poika ajaa lelumopollaan vilkkaan risteyksen keskellä.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nimittäin nähdään, kuinka pieni poika ajaa lelumopollaan autoja vilisevässä risteyksessä. Vaarasta tietämätön poika onnistuu kuin ihmeen kaupalla ylittämään risteyksen ilman törmäyksiä. MSNBC-kanavan mukaan on järkyttävää huomata, kuinka pikkupojan ohittaneet autoilijat eivät pysähtyneet auttamaan lasta.

Kuva: YouTube

Partioimassa ollut poliisi oli kuitenkin huomannut pojan ja ohjannut tämän pois autojen luota. Sen jälkeen selvisi, että poika oli ollut isoisänsä vahdittavana. Isoisä oli jättänyt lapsen hetkeksi ilman valvontaa, ja sinä aikana poika lähti ajamaan lelumopollaan. Poika kertoi poliiseille yrittäneensä päästä äitinsä luokse läheiseen ravintolaan.