Oksettava tempaus paljastui – kuukautisverta pomon kahvikupilliseen

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Aina välillä otsikoihin nousee tapauksia, joissa kimmastunut työntekijä on kostanut joko pomolleen tai esimerkiksi palvelemalleen asiakkaalle. Nyt eräs työntekijä on ruokaan sylkemisen tai haistattelun sijaan mennyt astetta pidemmälle kurittaessaan pomoaan.

Indonesialainen Jumiah-niminen sisäkkö on nimittäin joutunut oikeuden eteen lisättyään hänet palkanneen miehen kahviin omaa kuukautisvertaan, The Straits Times -lehti kertoo. 24-vuotiaan sisäkön ei tiedetä olleen 38-vuotiaan työnantajansa kanssa erityisen huonoissa väleissä. Oksettava lisäys kahvissa on siis varmasti tullut miehelle täytenä yllätyksenä.

Viime vuoden loppupuolella sattunutta tapausta on nyt puitu oikeudessa Singaporessa. Sisäkön tiedetään työskennelleen miehen luona noin vuoden ajan tapauksen sattuessa, mutta kiusantekoa tarkempaa motiivia kuvottavalle kahvihetkelle ei ole selvinnyt. Syyllisyytensä tunnustaneen Jumiahin lopullinen tuomio annettaneen lähiaikoina.