Vuoden tyhmin rikollinen: Tunnusti rikoksen varastetulle videokameralle

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät tunnetusti edusta ihmiskunnan älykkäintä kärkipäätä, mikä on osoitettu lukemattomia kertoja myös julkisuudessa. Nyt asiaan saadaan jälleen vahvistus, kun eräs rikollinen meni ja tunnusti rikoksensa varastamalleen videokameralle.

Vuoden tyhmimmäksi varkaaksi nimetty mies kokeili varastamaansa videokameraa, jolloin hän käänsi sen myös itseensä ja tunnusti varastaneensa kameran. Yhdysvaltojen Wisconsinin osavaltion La Crossessa asuva Houaka Yang kertoi – tietenkin – myös oman nimensä kameralle. Luonnollisesti hän esitteli kameralle myös tyttöystävänsä ja asuntonsa.

– Tässä on taloni ja varastamani kamera. Se on ihan ok, koska poliisit eivät sitä selvitä. Kyllä kamera nauhoittaa. Tässä on keittiö ja vessa. Ai niin, unohdin esitellä itseni. Nimeni on Houaka Yang, rikollinen kertoi videolla.

Nyt miestä odottaa jopa kahden vuoden ja kolmen kuukauden vankilareissu.