Nicole Richie ei rintamustaan peitellyt – päinvastoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli alunperin tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa Leidit landella -ohjelmaa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät, eikä Nicole kutsunut Hiltonia edes häihinsä.

Viime aikoina Nicole on keskittynyt perhe-elämään ja viettänyt hiljaiseloa kohuotsikoista. Äskettäin 30-vuotias kahden lapsen äiti kuvattiin kuitenkin uima-altaalla Miamissa. Nyt hän on osallistunut myös julkkisjuhliin, kun Nicole asteli New Yorkissa 40th Annual FiFi Awards -tapahtuman punaiselle matolle asussa, joka kiinnitti katsojien huomion neitokaisen leuan alle.

Laulaja Lionel Richien adoptiotytär Nicole Richie on naimisissa Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, neljävuotias Harlow-tytär ja kolmevuotias poika Sparrow. Aviopari perusti vuonna 2007 yhteisen The Richie Madden Children’s Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön.