Nicole Scherzingerin rinta oli paljastua rohkeasta mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-tähti Lewis Hamiltonin ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzingerin neljän vuoden seurustelusuhde päättyi viime vuoden lokakuussa. Kiireestä ja pitkistä välimatkoista kärsinyt pariskunta lämmitteli sittemmin suhteen kuitenkin uudelleen.

Tummista kutreistaan tunnettu Nicole Scherzinger kuvattiin viime viikolla Men In Black III -elokuvan ensi-illassa Saksassa ja nyt hän on ollut juhlimassa samaa elokuvaa myös New Yorkissa. Supertähden asuvalinta kiinnitti runsaasti huomiota, ja se olikin paljastaa hieman liikaa paljasta pintaa. Kyseessä oli kuitenkin vain niin sanottu läheltä piti -tilanne.

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona julkisuuteen noussut Nicole Scherzinger esiintyi aiemmin Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina. Laulajan kerrottiin olleen taannoisesta erostaan niin murtunut, että hän anoi jopa vapaapäiviä ohjelman kuvauksista. Hamiltonin ja Scherzingerin suhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä ennenkin, ja julkkispari on syyttänyt on-off -suhteestaan kiireistä elämäntyyliään.