Ex-tyttöystävä hyökkäsi näyttelijän kimppuun – poliisit pidättivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuista Hollywoodin menestyneistä elokuvista tuttu näyttelijä Terrence Howard on ollut viime aikoina otsikoissa katkeran avioeronsa merkeissä. Miehen entinen Michelle-vaimo on muun muuassa uhannut palkkaavansa venäläisiä palkkamurhaajia tappamaan näyttelijän.

Nyt 43-vuotias Terrence Howard on joutunut jälleen otsikoihin naissotkujen takia. Näyttelijän entisen tyttöystävän May Seng Yangin nimittäin uutisoitiin hyökänneen Howardin kimppuun. 39-vuotias ex-tyttöystävä oli tunkeutunut miehen Pennsylvaniassa sijaitsevaan kotiin ja pahoinpidellyt näyttelijää.

Terrence Howard kertoi poliiseille uuden tyttöystävänsä avanneen oven, kun raivokkaasti käyttäytynyt ex-tyttöystävä oli soittanut hänen kotinsa ovikelloa. Näyttelijän ilmestyttyä ovelle, May Seng Yang oli lyönyt häntä kasvoihin. Naista syytetään nyt muun muuassa pahoinpitelystä, ahdistelusta ja yksityisalueelle tunkeutumisesta, Contact Music -sivusto uutisoi.