Stara Terrence Howard

Viihdeuutiset

Vaimoa hakannut elokuvatähti purki raivoaan: ”Minusta tulee itse Saatana!”

Yhdysvaltalainen elokuvatähti Terrence Howard on ollut viime aikoina julkisuudessa avioero-sotkujensa ansiosta. Hän yritti sopia välejään ex-vaimo Michelle Ghentin kanssa yhteisellä lomamatkalla, mutta se ei onnistunut. Nainen julkaisi taannoin kuvia, joissa näkyi jälkiä miehen väitetyistä pahoinpitelyistä.

Oikeusdokumenttien mukaan parin väleistä on jälleen paljastunut uusia ulottuvuuksia. Viime huhtikuussa sattuneiden riitojen aikana Terrence Howard uhkasi tappaa sekä itsensä että ex-vaimonsa. Ghent kuulusteli tähteä tämän kännykästä löytyneistä naisten puhelinnumeroista, kun pari oli sopimassa välejään.

Howard suuttui ja heitti naisen tietokoneen ikkunasta, minkä jälkeen tönäisi eksänsä maahan kahdesti. Sitten hän uhkasi tappaa itsensä ja Michellen. Välikohtauksen jälkeen miestähti lähetteli naiselle vielä karmivia tekstiviestejä, joissa hän purki raivoaan sanallisesti.

– Jos nämä ovat hyvästit, sitten vihaan kaikkea ja käytän lahjojani ihmiskunnan tuhoamiseen. Minusta tulee itse Saatana! Olit viimeinen tilaisuuteni rakastaa. Tapoit viimeisen valontuikkeen minussa. Nyt pimeys on alkanut! Vihaan kaikkea takiasi – Antikristus on täällä! Kirjoitti Howard Gawker-sivuston mukaan.

44-vuotias Terrence Howard on menestynyt myös elokuvissa kohtalaisesti. Hänet muistetaan esimerkiksi elokuvista Hamekyttä, Crash, Ray, Iron Man ja The Butler.

Viihdeuutiset

Vaimo syyttää leffatähteä pahoinpitelystä – järkyttävät kuvat ei herkimmille

Lukuista Hollywoodin menestyselokuvista tuttu näyttelijä Terrence Howard on ollut viime vuosina otsikoissa katkeran avioeronsa merkeissä. Miehen entinen Michelle-vaimo on muun muuassa uhannut palkkaavansa venäläisiä palkkamurhaajia tappamaan näyttelijän.

Nyt näyttelijästä viime toukokuussa avioeron saanut Michelle syyttä entistä puolisoaan pahoinpitelystä. TMZ kertoo, että pariskunta yritti lämmitellä välejään viime viikolla matkustamalla Costa Ricaan. Lempi ei kuitenkaan leiskunut, sillä nyt Michelle väittää Hoowardin pahoinpidelleen hänet loman aikana.

Menestysnäyttelijä on vastannut entisen vaimonsa syytteisiin sanomalla, että nainen sumutti häntä, hänen aikuista tytärtään ja toista perheenjäsentä pippurisumutteella. Näyttelijän tarinaa ei kuitenkaan olla vielä voitu vahvistaa, ja sen on epäilty olevan vain keino viedä huomio Michellen syytöksistä. Nainen suuntaa oikeuteen hankkimaan lähestymiskieltoa Howardia vastaan ja liitti oheen muutamia rajuja kuvia vammoistaan. Näyttelijä on silti kiistänyt koskeneensa Michelleen.