Raju syytös: Poptähti petti vaimoa morsiusneidon ja lastenhoitajan kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen poptähti Usher on ollut viime kuukausina usein otsikoissa riitaisan huoltajuuskiistansa merkeissä. Hänen entinen Tameka-vaimonsa muun muuassa vaatii laulajalta lisää rahaa heidän yhteisten lastensa elatusmaksuihin.

Nyt lastensa huoltajuudesta oikeudenkäyntiä parhaillaan käyvää Usheria syytetään entisen vaimonsa pettämisestä. Poptähden nimittäin väitetään harrastaneen seksiä hänen entisen vaimonsa morsiusneidon kanssa. Usherin väitetty seksikumppani, Maya Fox Davis, toimi myös pariskunnan lastenhoitajana.

TMZ-sivuston mukaan Usherin entisen vaimon asianajaja kysyi oikeudessa, lopettiko Maya Fox Davis lastenhoitajan työnsä seksisuhteen takia. Lastenhoitaja oli pariskunnan vuonna 2007 järjestetyissä häissä morsiusneitona.

Usher kosi stylistina työskentelevää Tameka Fosteria vuonna 2007 ja pariskunta avioitui samana vuonna. Heillä on kaksi yhteistä poikaa, neljävuotias Usher Raymond V ja kolmevuotias Naviyd Ely Raymond. Poptähti haki avioeroa vuonna 2009 ja kertoi samalla julkisuuteen olleensa asumuserossa vaimonsa kanssa jo vuodesta 2008 asti.