Spaissari-Geri keikisteli pikkumekossa kuin teinityttö – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Taannoin Spice Girlsin jäsenet vihjasivat tekevänsä pian paluun, ja pian hänet nähdäänkin televisiossa.

Geri Halliwell on liittynyt Britannian X Factor -kilpailun tuomaristoon Tulisa Contostavlosin, Gary Barlowin ja Louis Walshin joukkoon. Halliwell esiintyy alkavan yhdeksännen kauden ensimmäisissä jaksoissa, joiden perusteella televisiopomot päättävät jatkosta. Nyt Geri on keikistellyt ensimmäisissä koelauluissa innokkaana ja nuorekkaana kuin teinityttö.

Halliwell korvaa X Factorissa viime kaudella nähdyn Kelly Rowlandin, joka kieltäytyi nyt tehtävästä. Gerille tarjotaan tuomarin pestistä 400.000 punnan eli 520.000 euron korvaus. Geri Halliwell nähtiin vierailevana tuomarina myös vuoden 2010 X Factor -ohjelmassa ja vuoden 2002 Popstars-kilpailussa.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin 39-vuotiaan Spice Girls -popparin kanssa. Äskettäin parin on kuitenkin huhuttu lämmittelevän suhdettaan uudelleen.