Hurja luonnonilmiö tallentui sattumalta hääkuvaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hääparit ikuistavat yleensä onnellisen juhlapäivänsä kameroille. Moni ottaa virallisen hääkuvan valokuvaamossa, mutta jotkut taas suosivat esimerkiksi luonnonläheisiä paikkoja. Nyt erään amerikkalainen avioparin hääkuvaa on levinnyt verkossa.

Kansasin osavaltion Harper-kaupungissa asuvan avioparin hääkuvan taustalla nimittäin nähdään tornado. Caleb ja Candra Pence viettivät hääseremoniansa erään maatilan pihamaalla. Hääjuhlien synkkä ilma olisi saattanut olla monelle hääparille pettymys, mutta vasta-avioitunut pariskunta piti muutaman kilometrin päässä riehunutta tornadoa upeana.

Kuva: Cate Eighmey Photography

– En olisi voinut pyytää parempia hääkuvia. Tornado kuvaa juuri sitä, mitä me olemme täällä Kansasissa, Candra Pence kertoi KSNW News -televisiokanavalle.

Pariskunnan mukaan he olivat varautuneet myrskyilmaan hääpäivänään. Aviopari kertoi, että he olisivat menneet myrskysuojaan häävieraiden kanssa, jos tornado olisi iskenyt juhlapaikkaan. Pencen perheen mukaan he eivät tule koskaan unohtamaan tornadon luomaa jännittävää häätunnelmaa. Cowboy-tyyliset häät viettänyt pariskunta tapasi taannoin rodeo-tapahtumassa.