Auton rekisteritunnuksesta maksettiin 132 000 euroa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maamme katukuvassa näkee yhä enemmän kustomoituja, eli rahaa vastaan tilattuja omalaatuisia autojen rekisterikilpiä. Trendi on yleinen myös muualla maailmalla. Nyt otsikoihin on noussut rekisterikilpi, josta on maksettu huimat 131.862 euroa.

Malesialainen sanomalehti Bernama kertoo ennätyskorkealla hinnalla maassa myydystä rekisterikilvestä, jossa lukee WWW 1. Kyseisestä rekisterikilvestä tuli lähes 132.000 euron myyntihinnallaan maan historian kallein rekisterikilpi. Aiemmin samaista ennätystä piti nimissään 76.099 eurolla myyty MCA 1 -tekstillä varustettu kilpi.

Maassa oli äskettäin käynnissä 15 päivän kilpailutusaika, jonka aikana kansalaiset saivat tehdä tarjouksia maahan uutena tulevista WWW-alkuisista rekisterikilvistä. Malesian liikenneministeri Datuk Seri Kong Cho Han mukaan WWW-alkuiset rekisterikilvet saivatkin ennätyskorkeita hintatarjouksia. Eniten tarjouksia keräsi rekisterikilpi WWW 333, jonka halusi omakseen huikeat 84 innokasta autoilijaa.