Tältä näyttävät Arnold Schwarzeneggerin tyttäret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvernaattori Arnold Schwarzenegger päätti taannoin poliitikkopäivänsä ja viettää parhaillaan hyvin ansaittuja eläkepäiviä. Raamikkaalla entisellä kehonrakentajalla on vielä kiinnostusta valkokankaalle, jossa hän tullee seikkailemaan vielä useita kertoja.

Nyt Arnold Schwarzeneggerin tyttäriä on bongattu paparazzikuviin Yhdysvalloissa. 21-vuotias Christina Schwarzenegger kuvattiin taannoin ollessaan shoppailemassa äitinsä Maria Shriverin kanssa. Nyt vuorossa on ollut 22-vuotias Katherine Schwarzenegger, joka kuvattiin ollessaan poistumassa joogatunnilta Brentwoodissa. Molemmista tyttäristä on varttunut todellisia kaunottaria.

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger päätti viime vuonna uransa Kalifornian kuvernöörinä, ja sittemmin hän joutui suhdekurimukseen. Hän ilmoitti eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Schwarzeneggerien perhe sai taannoin lisää synkkiä uutisia avioerouutisen jälkeen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui vakavaan lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa tiedettiin menneen kasaan ja useiden luiden murtuneen. Vakavasti loukkaantunut eroavan pariskunnan kuopus joutui sairaalan teho-osastolle lähes viikoksi. Hän kuitenkin toipui tapaturmasta.