Kim Kardashianilla paha riippuvuus reseptilääkkeisiin?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi kotipornovideostaan, mutta on sittemmin onnistunut saavuttamaan valtavan omaisuuden ja suuren julkkisstatuksen.

Räppäri Kanye Westin kanssa nykyisin seurusteleva Kardashian on nyt joutunut rankkaan huhupyöritykseen. NW-lehden sisäpiiriläisen mukaan realitytähti on pahasti koukussa unilääkkeisiin ja Valiumiin, jota käytetään muun muassa ahdistuksen hoitamiseen. Lehden mukaan Kimin itselääkitseminen alkoi ensimmäisen kerran tämän erottua silloisesta poikaystävästään Reggie Bushista kaksi vuotta sitten.

31-vuotiaan Kimin tämänhetkisen lääkkeiden käytön syyksi kerrotaan realitytähden taannoisen avioeron aiheuttama stressi. Kim oli naimisissa koripalloilija Kris Humphriesin kanssa ainoastaan 72 päivää ennen kuin avioparin tiet erkanivat. Aluksi neitokaisen kerrotaan vain ottaneen lääkkeitä nukahtakseen paremmin, mutta nyt tilanne on jo toinen.

Kaunottaren siskon Khloen kerrotaan olevan erittäin huolissaan vanhemman sisarensa voinnista. Khloe onkin lehden mukaan uhannut kertoa lääkeongelmasta heidän äidilleen Kris Jennerille ja realitytähden poikaystävälle Kanye Westille, ellei Kim lopeta lääkkeiden syömistä kolmen viikon sisällä. Kimin edustaja ei ole vielä kommentoinut rajuja huhuja.

31-vuotias Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.