Huh, Kylie Minogue Cannesissa kuin kullalla sivelty jumalatar! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti jo yli 60 miljoonaa albumia urallaan myynyt Kylie Minogue julkaisi heinäkuussa uuden Aphrodite-albuminsa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu All The Lovers nousi nopeasti radiohitiksi, mutta klubihittiin biisin anti ei riittänyt.

Talven aikana Kylie on viettänyt hiljaiseloa otsikoista, mutta nyt 43-vuotias poptähti on juhlinut maailman julkkiskerman kanssa Ranskassa Cannesin elokuvajuhlilla. Hän osallistui eilen illalla Holy Motors -elokuvan kutsunäytökseen. Kylie oli pukeutunut upeaan kullanhohtoiseen asuun, joka teki hänestä suorastaan jumalattaren näköisen ilmestyksen.

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980-, 1990- ja 2000-luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.