Laskuvarjohyppy pahasti pieleen – mummo irtosi valjaista

Ohhoh! · Stara.fi

Laskuvarjohyppy on yksi asioista, joita lukemattomat ihmiset haluavat jossain vaiheessa elämäänsä kokeilla. Tällainen mummo on myös 80-vuotias Laverne. Hän ilmoittautui mukaan tandemhyppyyn, joka ei lopulta sujunut aivan odotetulla tavalla.

Mummo alkoi nimittäin epäröidä juuri hyppyhetkellä lentokoneen ovella, jolloin ohjaaja joutui vetämään mummon väkisin ulos koneesta. Nainen oli kiinni valjaissa, mutta paniikkiin mennessään hän meni sikiöasentoon, jossa asennossa hän pääsi luiskahtamaan irti valjaista.

Ohjaaja ja hypyn kuvaaja yrittivät kaikin keinoin pitää mummelista kiinni, ettei tämä pääsisi kokonaan irti ja putoaisi kuolemaansa. Tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu, sillä mummeli saatiin pidettyä kiinni ohjaajassaan maahan saakka. Yhdysvalloissa on kuollut kaksi tandem-hyppääjää vastaavissa olosuhteissa. Näin ollen hyppyä ei pitäisi edes lähteä yrittämään mikäli ihmisellä on taipumusta tämänkaltaisiin pelkotiloihin. Katso video alta.