Maalivahti sai futisyleisön sekaisin – miten tämä on mahdollista?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jalkapallo-ottelut ikuistetaan usein televisiokameroille, jotka liikkuvat yleensä kentän pituuden suuntaisesti tarjoakseen katsojille mahdollisimman tarkan futiselämyksen. Joissakin futisotteluissa katsojille näytetään myös ilmakuvaa.

Nyt verkossa ihmetellään eräiden iranialaisten jalkapallojoukkueiden välistä ottelua. Viime kuussa pelatusta Emirati Clubin ja Esteghlalin välisestä futisottelusta on nimittäin julkaistu verkossa videopätkä, jossa nähdään varsin harvinainen tilanne.

Emirati Club -joukkueen maalivahti Ali Khaseif nimittäin potkaisee pallon peräti kaksi kertaa korkealla pelaajien yläpuolella ilmakuvaa kuvaavaan kameraan. Kamera sijaitsi kentän yläpuolella noin 30 metrin korkeudessa. Nettivideolla nähdään ja kuullaan, kuinka yleisö riehaantuu maalivahdin uskomattoman tarkoista potkuista.