Michelle Rodriguez paljasti timmin bikinivartalonsa Cannesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Michelle Rodriguez tunnetaan parhaiten toimintaelokuvistaan, kuten The Fast and the Furious, S.W.A.T ja Avatar. Tähti on saanut suitsutusta niin kriitikoilta kuin yleisöltä kovanaamaisista elokuvarooleistaan ja lihaksikkaasta vartalostaan.

Nyt 33-vuotias näyttelijätär esitteli huippukuntoon treenattua vartaloaan Ranskan Cannesissa. Brunette nautiskeli vesileikeistä nuden värisissä bikineissä Du Cap-Eden-Roc-hotellin uima-altaalla. Toimintaelokuvien tähti on nähty Cannesissa juhlimassa räppäri P. Diddyn luksusjahdilla Paris Hiltonin, Kim Kardashianin ja Tara Reidin kanssa.

Yhdysvaltojen Texasissa varttunut Michelle Rodriguez, oikealta nimeltään Mayte Michelle Rodriguez, teki läpimurtoroolinsa vuonna 2000 Girlfight-elokuvassa. Sittemmin näyttelijätär on nähty lukuisissa Hollywoodin suuren budjetin toimintaelokuvissa. Hän on esittänyt myös Ana Lucia Cortezin roolia suositussa Lost-sarjassa neljässä tuotantokaudessa. Neitokainen on deittaillut muun muuassa Vin Dieselin ja Olivier Martinezin kanssa.