Oulun kaupungin markkinointi järkyttää: ”Kakkamuffinsseja tarjolla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupungit pyrkivät antamaan itsestään luonnollisesti aina mahdollisimman hyvän kuvan ulkopaikkakuntalaisille asukkaille ja yrityksille. Yleensä tällaiset mainoskampanjat onnistuvat kuitenkin olemaan tylsää vanhan toisintoa, eikä uskallusta räväkkyyteen juuri ole.

Nyt eräs kaupunki on kuitenkin tempaissut näyttävästi. Tänään Oulun kaupugin Facebook-sivuilla julkaistiin nimittäin valokuva kaupungin uudesta mainostuotteesta ”Oulu-cupcakesta”.

Kuva lähti välittömästi leviämään sosiaalisessa mediassa, sillä suurimmalle osalle tulee herkuista mieleen jotain aivan muuta kuin kehittyvä ja elivoimainen kaupunki. Kuvatekstin maininta suussa sulavuudesta on sekin vienyt monien ajatukset hieman harhateille.