Ed Sheeran tunnusti: ”Olen känniääliö”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran nousi viime vuonna kuuluisuuteen The A Team -debyyttisinglellään. Nuori tähti esitti kappaleensa livenä Later… with Jools Holland -musiikkiohjelmassa, minkä jälkeen hänen singleään myytiin viikossa peräti 58.000 kappaletta.

Nyt laulajatähti kertoi vähentäneensä juopottelua, koska alkoholin vaikutuksen alaisena hänen käyttäytymisensä muuttuu radikaalisti. Ed Sheeran nimittäin kertoi muuttuvansa idiootiksi, kun hän on humalassa. Tähden mukaan hän muun muuassa kertoo surkeita vitsejä, kun hän on juonut liikaa.

– En juurikaan käytä enää alkoholia, sillä muutun kännissä idiootiksi. Olen perinyt isäni geenit ja kerron todella tyhmiä vitsejä, kun olen humalassa, Ed Sheeran kertoi BANG Showbiz -sivustolle.

Punapää kertoi, että hän on nuoruudessaan juonut usein kavereidensa kanssa siideriä puistossa. Tähden mielestä alkoholin käytön vähentäminen on tuntunut hieman oudolta. Ed Sheeran nimittäin kertoi huomaavansa nykyisin heti, jos joku henkilö on humalassa. Ennen hän ei kiinnittänyt siihen huomiota, koska hän oli itsekin juovuksissa.

Ed Sheeran aloitti musiikkiuransa jo vuonna 2005. Muutama vuosi sitten punapää lähti kiertueelle, joka kattoi 312 keikkaa. Laulajan mukaan hän halusi tehdä kyseisen määrän keikkoja, jotta hän voittaisi 200 keikkaa vuodessa tekevän poptähti James Morrisonin keikkaluvuillaan. Ed Sheeran kirjoitti äskettäin Moments-kappaleen supersuositulle One Direction -poikabändille.