22-vuotias kokkasi oman peniksensä ja kiveksensä – tarjoili ruoaksi kulinaristeille

Ohhoh! · Stara.fi

Japanilainen performanssitaiteilija Mao Sugiyama on tehnyt tempauksen, joka hämmästyttää nyt ympäri maailmaa. Hän nimittäin kokkasi oman peniksensä ja kiveksensä, jotka tarjoili järjestämässään tilaisuudessa viidelle kulinaristille kovaan hintaan.

22-vuotias Mao Sugiyama on omien sanojensa mukaan aseksuaali, joka on leikkauttanut pois sukuelimensä, Calorie Lab uutisoi. Sugiyama ei ole omasta mielestään mies, mutta ei myöskään nainen. Taiteilija kertoi etukäteen suunnitelmistaan Twitter-blogissaan.

– Tarjoan miehiset sukuelimeni (koko peniksen, esinahan ja kivekset) illalliseksi 100.000 jenin hinnalla. Olen valmis kokkaamaan ne ostajan haluamalla tavalla hänen valitsemassaan paikassa, Sugiyama kirjoitti.

Ostaja löytyi ja uskomattomalta kuulostava tempaus toteutettiin. Syöjiä oli lopulta viisi, kun yksi jäi pois viime hetkellä. Herkkusuut saivat nauttia sukuelimestä italialaisen parsan ja sienien kera. Illallisesta julkaistiin verkossa myös kuvia, jotka kuitenkin poistettiin nopeasti. Tapauksesta nousi Japanissa kohu, mutta lakia ei rikottu, koska Japanissa rikoslaki ei tunne kannibalismia.