Popkaunotar laihduttaa – yllättävä inspiraatio yöpöydällä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suurta suosiota niittänyt poptähti-näyttelijätär Holly Valance on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa, mutta tänä vuonna neitokainen on astunut jälleen julkisuuteen. Valance poseerasi taannoin Fosters-olutmerkin kampanjan mainoskuvassa yläosattomissa kultamaalilla peitettynä.

Vastikään miljardöörimiehensä Nick Candyn kanssa kihlautuneen poptähden kerrotaan olevan tiukalla dieetillä. 28-vuotias kaunotar haluaa nimittäin kiinteyttää vartalonsa kuntoon merkittävää juhlapäivää varten. Lähteen mukaan Holly Valance on keksinyt tehokkaan keinon, jonka avulla hän saa jokapäiväistä inspiraatiota kuntoiluun.

– Holly pitää häämekkojen kuvia mukanaan joka paikassa, sillä niitä katsoessaan hän ei takuulla lipsahda dieetistään. Hän on ruoka-addikti, ja vihaa sitä, ettei hän voi enää herkutella, lähde kertoi Female First -sivuston mukaan.

Holly Valance on laihtunut kuuden viikon aikana jo viisi kiloa. Lähteen mukaan neitokainen ei kuitenkaan halua menettää kuuluisia kurvejaan laihdutuksen myötä. Poptähti tuntee olonsa nykyään energisemmäksi ja hän on huomannut ihonsa olevan hehkeämpi ruokavaliomuutoksen ja treenamisen ansiosta.

Australialainen Holly Valance nousi tähdeksi supersuositun Neighbours-televisiosarjan tähtenä ja valloitti myös hittilistat vuonna 2002 julkaistulla Kiss Kiss -hitillään. Hänet noteerattiin vuonna 2006 maailman 69. seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehden äänestyksessä. Viime vuosina Holly on painiskellut painonsa kanssa. Vuonna 2003 Valance oli hoikka supertähti, mutta alkukesästä 2011 hänen painonsa oli noussut huomattavasti. Tuoreissa kuvissa neitokainen on taas hoikistunut selvästi.