John Mayer paljasti eroottisen iskukeinonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen poplaulaja John Mayer tunnetaan muun muassa Free Fallin’ -coverhitistään. Mies on julkaissut viisi albumia, joista viimeisin on vuonna 2012 ilmestynyt Born and Raised.

Nyt laulajakomistus on avautunut iskutekniikoistaan Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa. Mies kertoi ohjelman juontajalle yrittäneensä iskeä erästä naista, joka oli lueskellut 50 Shades of Grey -erotiikkanovellia. Mayer oli pistänyt laulutaitonsa peliin ja laulanut novellia naiselle.

– Lähestyin häntä ja ehdotin, että voisin laulaa erotiikkanovellia hänelle. Lauloin yhden kirjan sivuista, mutta nainen alkoi vain nauramaan esitykselleni, kertoi John Mayer haastattelussa.

Mayer muistetaan myös lukuisista naispuolisista julkkisseuralaisistaan. Miestähti on tiettävästi seurustellut muun muassa Jennifer Love Hewittin, Vanessa Carltonin, Jennifer Anistonin ja Jessica Simpsonin kanssa. Mies kertoi taannoin julkisuudessa, että etsii tyttöystäväkseen älykästä naista, jonka kanssa on samalla aaltopituudella.