Paris Hiltonin iltapuku villitsi mielikuvituksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina neitokainen on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla rohkeissa asuissa. Äskettäin perijätär paljasti palaavansa musiikkibisnekseen.

31-vuotias Paris Hilton kaunotar ikuistettiin taannoin Coachella-musiikkifestivaaleilla valkoisissa bikineissä. Nyt julkkistähti on kuvattu amfAR’s Cinema Against AIDS -gaalassa Ranskan Cannesissa. Hänellä oli yllään näyttävä valkoinen iltapuku, jonka kyljet olivat läpinäkyvät. Amerikkalaislehdet kehuivat asua ja totesivat sen villitsevän mielikuvituksen.

Ökyrikas neitokainen hankki itselleen äskettäin uuden California Spyder Ferrari -auton, johon hän käytti lähes 300.000 dollaria. Tähdellä onkin jo huikea autokokoelma, sillä Parisin parkkipaikalta löytyy muun muuassa kaksi Bentleytä, Range Rover, Cadillac Escalade ja Lexus LFA.