Pussycat Dollsit vähäpukeisina koppalakkeina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Meagan Good lukeutuu Hollywoodin tähtilupauksiin. Nainen tunnetaan rooleistaan elokuvissa Stomp the Yard, The Love Guru ja Jumping the Broom. Nyt Good on laajentanut hieman toimenkuvaansa ja noussut lavalle suositun laulu- ja tanssiryhmän kanssa.

The Pussycat Dolls nähtiin nimittäin eilen esiintymässä Las Vegasin Planet Hollywoodin nimikkoklubillaan PCD Loungessa. Vähäpukeiset naiset olivat painaneet poliisin koppalakit päähänsä, ja neitokaisen kanssa lavalle nousi yllättäen esiintymään myös Meagan Good.

30-vuotias Meagan Good on viimeksi nähty elokuvassa Think Like a Man, joka julkaistiin Yhdysvalloissa huhtikuussa. Oscar-voittaja Jennifer Hudson esittää elokuvan samannimisen tunnuskappaleen r&b-tähti Ne-Yon kanssa. Tänä vuonna Good tullaan näkemään elokuvassa The Baytown Disco. Äskettäin Meagan kertoi pidättäytyvänsä seksistä avioliittoon saakka.