Snooki hehkuttaa raskauskilojaan: ”Rintani paisuivat D-kuppiin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä raskautensa merkeissä.

Nyt esikoistaan odottava Snooki kertoi olevansa onnellinen raskauskiloistaan. Realitytähden mukaan hänen rintansa ovat nimittäin paisuneet C-kuppikoosta yhden koon suuremmiksi. Neitokainen kertoi, että hänen painonsa on noussut raskautensa myötä kuuden kilon verran.

– Rintani ovat massiiviset! Olen kuullut, että imettäminen sattuu. Aion hankkia silikonirinnat imetysajan jälkeen, Snooki kertoi In Touch -lehdelle.

Jersey Shore –tähti paljasti äskettäin haastattelussa haaveilevansa MILF-tittelistä äitiyden myötä. Kosteista biletysreissuistaan tunnetuksi tullut neitokainen kertoi muuttavansa villiä elämäntyyliään, koska hänestä tulee äiti. Snookin mukaan hän salaili pitkään raskauttaan julkisuudelta, koska hän halusi varmistua siitä, että hänen syntymätön lapsensa voi hyvin.

Snooki tekee myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta nyt sarjan kerrotaan keskittyvän Snookin raskausaikaan. Sarjan tekoon on tosin liittynyt muitakin värikkäitä vaiheita. MTV-televisiokanava joutui äskettäin pettymään, kun New Jerseyn Hobokenin pormestari Dawn Zimmer ei antanut kuvauslupaa kaupungissaan Shore-sarjalle. Pormestarin mukaan Snookin tulo nimittäin aiheuttaisi “painajaismaisen fanihysterian”.