Tähtituottaja oli lopettaa uransa: ”Kyllästyin jumputukseen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläisen laulajan Rita Oran kanssa yhteistyötä tehnyt DJ Fresh tunnetaan muun muuassa Hot Right Now -hittikappaleestaan. Tiskijukkana ja dupstep-tuottajana toimiva DJ Fresh on saanut vuosien varrella lukuisia lempinimiä, kuten Mosquito ja Absolute Zero.

Nyt DJ Fresh paljasti, että hän oli lopettaa taannoin uransa tylsistymisen takia. Musiikin ammattilainen nimittäin kyllästyi bassoäänien jatkuvaan ”jumputukseen”. Uransa lopettamista harkinnut tiskijukka päätti kuitenkin jatkaa musiikin tekoa, kun hän kokeili siipiään popmusiikin tuottajana.

– Muutama vuosi sitten kävin läpi vaikean ajanjakson ja olin lopettaa musiikkiurani. Olin hyvin masentunut ja tuntui siltä, etten osaa tehdä mitään, DJ Fresh kertoi Mixmag-lehdelle.

DJ Fresh tunnetaan myös drum & bass -musiikkia soittavasta Bad Company -yhtyeestä. Vuonna 2011 muusikko lähti kiertämään Britanniaa FRESH/LIVE-kiertueella. Kiertue oli menestys, sillä kaikki tiskijukan tähdittämät konsertit olivat loppuunmyytyjä. DJ Fresh julkaisee Third Studio Album -levynsä syyskuussa.