Teinityttö lintsasi koulusta – poliisi pidätti ja vei putkaan

Ohhoh! · Stara.fi

Koulusta myöhästyminen ja kokonaisten tuntien pinnaaminen on joillekin peruskoulun oppilaille lähes jokapäiväistä puuhaa. Tilanne olisi todennäköisesti toinen, jos Suomessa olisi yhtä tiukka kuri kuin eräässä Yhdysvalloissa sattuneessa tapauksessa.

17-vuotias koululainen Diane Tran on nimittäin pidätetty, kun hän jätti väliin kokonaisen koulupäivän. Kerta ei ollut ensimmäinen, joten koulun henkilökunta soitti poliisille. Viranomaiset ottivat tytön kiinni ja veivät putkaan. Tuomari Lanny Moriarity halusi tehdä tytöstä esimerkin ja määräsi tämän yöksi putkaan koulupinnaamisen takia, KHOU-televisiokanava uutisoi.

Koulusta laistamiseen on myös syynsä, joka ei ole laiskuus, vaan päinvastoin. Perheen vanhemmat ovat eronneet ja Diane joutuu pitämään huolta veljestään ja siskostaan. Siksi teinityttö tekee koulun lisäksi kahta työtä; täysipäiväisesti häitä järjestävässä yrityksessä ja osa-aikaisesti pesulassa.