Arianny Celeste pidätetty perheväkivallasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

UFC eli Ultimate Fighting Championship on amerikkalainen vapaaotteluorganisaatio, joka järjestää kovuudestaan tunnettuja vapaaotteluita. Erittäin fyysisissä otteluissa läsnä ovat myös näyttävät kehätytöt, joista yksi on nyt joutunut ongelmiin virkavallan kanssa.

Tapahtumien keskiössä on Arianny Celeste, joka on UFC-kehätyttönä työskentelyn lisäksi esiintynyt myös Playboy-lehden kannessa. TMZ-sivuston mukaan 26-vuotias kaunotar pidätettiin Las Vegasissa perheväkivallan takia. Kehätytön kerrotaan joutuneen viettämään useita tunteja lasvegasilaisessa vankilassa ennen kuin hänet päästettiin vapaaksi takuita vastaan.

Tapahtumien kulku ei ole vielä täysin selvillä, mutta neitokaisen tiedetään olleen viettämässä iltaa paikallisessa ravintolassa. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä, oikealta nimeltään Arianny Lopezilta jäi väliin UFC 146 -ottelut. UFC:n puheenjohtaja Dana Whte kuitenkin seisoo kehätyttönsä takana, sanoen tämän olevan ”hyvä tyttö ja hyvä lähettiläs UFC:lle”. Playboyn lisäksi Arianny on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä.