Hääparien sukunimet naurattavat: ”Herrat ja rouvat Jaeger-Meister ja Moore-Bacon”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Avioliittoon vihittäessä osa pariskunnista haluaa jakaa ilonsa julkaisemalla häistään ilmoituksen lehdessä. Nyt Oddee-sivuston kokoamat kihla- ja hääilmoitukset naurattavat, sillä toistensa löytäneiden sydänkäpysten sukunimistä on syntynyt hilpeyttä herättäviä yhdistelmiä.

Esimerkiksi MacDonald-Berger -niminen pariskunta naurattaa hampurilaisiin viittaavalla nimellään. Amy Mooren ja Anthony Baconin mennessä naimisiin voisikin melkein olettaa, että pariskunta aikoo ottaa yhteiseksi sukunimekseen joko Mooren tai Baconin Moore-Bacon -nimihirviön sijaan. Terävää kipua myöskin saattavat haluta vältellä naimisiin menneet neiti Sharpe ja herra Payne, jotka todennäköisesti tulevat välttelemään Sharpe-Payne -nimen käyttöä.

Jaeger-Maister -nimisen pariskunnan lempialkoholijuoma ei rakastavaisten nimistä huolimatta kuitenkaan käy ilmi pariskunnan kihlailmoituksessa. Hullujenhuoneeseen viittaavaan Looney-Warde -pariskunnan osapuolet Shelby Warde ja Joe Looney saattavat hekin harkita ainoastaan yhden sukunimen käyttämistä. Neiti Little ja herra Gay saavat myös aikaan häävieraita varmasti naurattavan Little-Gay -kombinaation. Nimien parhaimmistoon lukeutuu myös Lauren Parteen ja William Mooren juhlimiseen kannustava Partee-Moore -sukunimi.