Kelly Brook ihastutti Cannesissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Nyt kaunotar on poseerannut Cannesissa rohkeassa uima-asussa, joka toi tähden muodot esille. Musta uimapuku toi huomion keskiöön erityisesti Brookin uhkeat rinnat. Kaunotar täydensi kohtalokkaan tyylinsä punaisilla huulilla ja naisellisilla aurinkolaseilla. Katso kuvat tästä.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.